DET HÄR HÄNDER PÅ DANSSCENEN UNDER SENIORDAGEN

Välkommen att prova på olika aktiviteter på Seniordagen, allt är kostnadsfritt!
Vårt husband finns på plats så det är bara att bjuda upp till dans ifall man känner för det. Det finns även lättare träningspass att prova på. Dessutom har alla våra utställare aktiviteter och tävlingar i sina montrar 
Med reservation för ändringar!

10:00 -11:00    Vi välkomnar vårt nya husband, INGEZ
INGEZ kommer ifrån Stockholm och startade 1994, de har spelat på bl.a. Birka Princess, Gammeldansens vänner och för PRO. Bandet är även varje år och spelar på Gran Canaria. Musiken är traditionell med inslag av gammeldans.
Gå gärna in på deras hemsida www.ingez.se för att lyssna på deras musik.

11:00-11:30    Bli stark i trivsam miljö!
Känn på hur det kan vara en dag på Wasa Clubs seniorträning.
Med rätt hjälp och vägledning kan du bli starkare och friskare än du trodde var möjligt. Vi utgår från dina förutsättningar med målet att du ska leva ett starkt och friskt liv. På Wasa Club erbjuder vi träning med trivsel som grund, vi ser sambandet mellan träningsglädje och resultat.
Kom och testa på att träna med oss under Seniordagen!

11:30-13:00    Husbandet
Bjud upp till dans när vårt husband spelar gamla godingar blandat med lite gammaldans

13.00-13:30    Smakprov på improvisationsteater med Still                                Active och Improvisation & Co!
Improvisation & Co har lång erfarenhet av improvisations-
teater och har haft stor succé med sina seniorgrupper. Är du sugen på att prova på teater, men kanske lite för nervös eller blyg för att våga? Kom då förbi scenen och se ett smakprov på hur improvisationsteater kan se ut! Hos Still Active kan du boka en prova-på timme eller nybörjarkurs: i en otroligt tillåtande atmosfär får du prova lekfulla övningar, hitta din kreativitet och ha fantastiskt roligt tillsammans med andra

13:30-14:30   Husbandet
Nu har du återigen möjlighet att dansa till vårt husband INGEZ, passa på att bjuda upp.
Det går även bra att sitta ner och lyssna på deras härliga musik om du inte vill dansa!
 

14:30-15:00   Är du också smidig som ett kylskåp?
Still Active och Yogansa tar dig igenom prova-på Yoga! Är du den som säger att yoga inte är för dig? Du känner dig mer som ett kylskåp än en nedåtgående hund? Kom då till dans scenen för att prova på enkla övningar som kan hjälpa dig! Yoga fokuserar på att göra din kropp mer medgörlig i vardagen och inte på att knyta benen bakom huvudet. Hos Still Active kan du hitta prova-på lektioner och klippkort hos Yogansa.

15:00-16:30   Husbandet
Nu är det sista chansen för dagen att dansa till vårt husband INGEZ, njut av att lyssna på deras musik eller bjud upp och dasa till deras härliga musik.